Workshops

Hoe maakt u gesprekken over alimentatie effectiever, minder dramatisch en minder polariserend? Wat is er nodig om de gesprekken over alimentatie beter aan te laten sluiten bij de taal van uw klant? Als u terug denkt aan uw gesprekken met klanten over alimentatie vindt u dan ook niet dat dit onderwerp een andere stemming kent dan de gesprekken over de andere onderwerpen bij een echtscheiding?

Financieel werkboek echtscheiding
Om gesprekken over alimentatie effectiever, minder dramatisch en minder polariserend te laten verlopen, ontwikkelden wij een workshop waarin u kunt werken aan deze verbeteringen. Tijdens de workshop maakt u kennis met het financieel werkboek echtscheiding dat uw klanten stap voor stap doorlopen. Dit werkboek biedt ze belangrijke informatie over geldzaken en er wordt ze gevraagd hun omstandigheden en wensen te noteren. Financiële gegevens worden automatisch voor ze doorgerekend. Verdeeld over 12 stappen krijgen zij zo een helder inzicht in hun financiële belangen tijdens en na hun scheiding.

Voor u heeft dit als voordeel dat er een structuur geboden wordt om het onderwerp alimentatie beter aan te laten sluiten bij de taal van uw klanten. Hun belangen komen veel duidelijker naar boven. Verbetering van financiële inzichten over en weer bieden u en uw klanten uitzicht op duurzaam werkende afspraken.

Schrijft u nu in voor de workshop Trematiek
Als deskundige weet u dat u de afspraken over alimentatie dient te toetsen aan de tremanormen. Dat is zo en dat blijkt zo. De reden om onze workshop Trematiek te noemen, kunt u waarschijnlijk al raden. Wij helpen uw gesprekken over alimentatie effectiever, minder dramatisch en minder polariserend te laten verlopen. 

Voor meer informatie over de plaatsen en data van deze workshop klikt u hier

Of bekijk onze promotiefilm over de workshop Trematiek in: