Financieel werkboek echtscheiding

De naam financieel werkboek zegt eigenlijk al wat er staat te gebeuren; lezen en invullen. Stap voor stap biedt dit werkboek belangrijke informatie over geldzaken en wordt u gevraagd uw omstandigheden en wensen te noteren. Financiële gegevens worden automatisch voor u doorgerekend. Verdeeld over 12 stappen krijgt u zo een helder inzicht in wat voor u financieel van belang is tijdens en na uw scheiding.

Kort samengevat biedt het financieel werkboek echtscheiding u inzicht in:

  • uw relatie met geld
  • welke afspraken goed werken tijdens uw scheiding
  • wat de kosten van uw kinderen zijn
  • waaruit uw uitgaven bestaan na de scheiding
  • wat voor u voldoende inkomen is

Verbeter uw overleg over geld
De methode waarmee gewerkt wordt, heeft zich in de praktijk bewezen. Door een verbetering van het financieel inzicht bij u en uw aanstaande ex-partner ontstaat een beter overleg over geldzaken. Het financieel werkboek echtscheiding biedt daarvoor ook een structuur voor dit overleg.

Om vertrouwd te raken met deze methode van werken ontwikkelden wij een workshop voor alle deskundigen die mensen in een echtscheiding begeleiden. Advocaten, notarissen en mediators kunnen zich zo bekwamen in deze methodiek. Zij breiden hun bestaande deskundigheid op deze wijze uit om u optimaal te kunnen bijstaan en adviseren. Op deze website vindt u een overzicht van de professionals die de workshop gevolgd hebben en u volgens deze methodiek kunnen begeleiden.

Hoe bestel ik mijn financieel werkboek echtscheiding?
Bestaat uw scheiding uit een mediation of een andere vorm van overlegscheiding, bestel dan voor u en uw aanstaande ex-partner de beide werkboeken of vraag uw mediator deze aan te vragen.
U betaalt € 19,50 voor een persoonlijk exemplaar.

> Bestel hier

Bestaat uw scheiding niet uit een vorm van rechtstreeks overleg met uw aanstaande ex-partner, dan bestelt u alleen een exemplaar voor uzelf. Het financieel werkboek echtscheiding biedt u ook dan het noodzakelijk financieel inzicht om u goed te laten vertegenwoordigen door uw advocaat. Hoe beter uw financieel inzicht is des te beter kan uw advocaat uw financiële belangen behartigen.

> Bestel hier